Inzaghi trenira strogoću u svlačionici Milana

Pravila ponašanja za fudbalere Milana

Inzaghi trenira strogoću u svlačionici Milana

Pippo Inzaghi je bio jedan od najboljih napadača koje je svijet imao, a Talijan sada želi izgraditi i veliku trenersku karijeru. 

Inzaghi je i u igračkim danima bio poznat po svojoj radnoj etici, a sada disciplinu želi nametnuti i kao trener u prvom timu Milana. 

Prema pisanjima Gazzette dello Sport, Inzaghi je odredio pravila ponašanja za fudbalere Milana. Svi igrači moraju se buditi u sedam sati i 45 minuta, biti u svlačionici u 8 i 15 i početi sa treningom u devet sati. 

Oni koji budu kasnili bit će kažnjeni, a telefoni su zabranjeni u svlačionici, kao i za vrijeme ručka. Svaki igrač će imati propisan poseban režim ishrane. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.