Iraklis u najnižem rangu, Kostić ponovo bez angažmana

Slovenac nije imao sreće u novom klubu

Iraklis u najnižem rangu, Kostić ponovo bez angažmana

S. Mlaćo

Nekadašnji trener Željezničar Miloš Kostić neće po dobrom pamtiti svoju avanturu u redovima grčkog PAE Iraklisa koji je preuzeo sredinom prošlog mjeseca.

Naime, ovaj tim, član druge lige Grčke, zbog velikih dugovanja izbačen je u čak peti rang takmičenja, pa je Kostić nakon manje od mjeseca dana ostao bez posla.

Iraklis je prvobitno bio dužan 130. 000 Eura, a zatim 1,6 miliona. Dogovor nije ispoštovan i uslijedilo je izbacivanje u najniži rang.

Klub će sada raditi na amaterskoj osnovi, a Miloš Kostić krenuti u potragu za novim angažmanom. Kostić je Željezničar vodio šest kola, a prije Iraklisa, također je bio u Grčkoj, tačnije drugoligašu Acharnaikosu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi