Juventus odbio ponudu Barcelone za Dybalu

Katalonci nude 90 miliona eura za Argentinca

Juventus odbio ponudu Barcelone za Dybalu

E. Čaušević

Napadač Juventusa, Paulo Dybala, svojim igrama u ovoj sezoni skrenuo je pažnju mnogih evropskih klubova.

Argentinac je pred početak sezone stigao iz Palerma i za kratko vrijeme je uspio da postane jedan od ključnih igrača Juventusa. Dybala se prošle godine povezivao sa prelaskom u Barcelonu, ali od tog transfera nije bilo ništa.

Ipak, italijanski mediji danas pišu da je katalonska ekipa poslala zvaničnu ponudu za Dybalu na adresu Stare dame. Navodno, Katalonci su Juventusu ponudili 90 miliona eura za argentinskog napadača.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Kako piše "Football Italia", Juventus je odbio ponudu Barcelone i nema namjeru pustiti Dybalu ovog ljeta. Argentinac je ove sezone postigao 23 gola u svim takmičenjima u dresu aktuelnog prvaka Italije.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi