Kaka odlučio gdje će nastaviti karijeru

Vraća se u Sao Paulo

Kaka odlučio gdje će nastaviti karijeru

E. Škorić
Teme:

Brazilski nogometaš Kaka namjerava da se vrati tamo gdje je sve počelo.

Kaka je trenutno u Orlandu, ali nagovijestio je povratak u Sao Paulo, klub u kojem je igrao prije nego je potpisao za Milan.

Brazilac je ugovorom za američki tim vezan do 2017. godine, kada će napuniti 35 godina, a onda bi trebao da se vrati u Sao Paulo.

U Sao Paulu je igrao nedavno na posudbi i on ne krije da je to njegov klub, klub koji mu je sve dao, makar je najbolje godine karijere proveo na San Siru kao član Milana.

Iako mu je lijepo na Floridi, Kaka je odlučio da posljednje igračke dane odradi u Sao Paulu i na taj se način zahvali svom matičnom klubu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi