Kapa do poda: Falcao na briljantan način "spustio" Kinezima

Ne želi da ide u Kinu

Kapa do poda: Falcao na briljantan način "spustio" Kinezima

E. Čaušević

Kineski klubovi u prethodnih nekoliko mjeseci pravi su "hit" u svijetu fudbala i sve je više igrača koji ne mogu da odole milionima iz daleke Kine.

Tianjin Quanjian je na meti imao Edina Džeku i Nikolu Kalinića, ali je dvojac iz Serije A glatko odbio ponude iz Kine. Nakon toga klub kojeg vodio Fabio Cannavaro okrenuo se napadaču Monaca, Radamelu Falcau.

Kolumbijski napadač ove sezone pruža partije kao i svojih najboljih dana, te je dokazao da se lagano vraća u formu. Tianjin je poslao Monacu ponudu za Falcaa, a kinesku klub je spreman da plati čak 60 miliona eura.

Ipak, loše vijesti za vlasnike kineskog kluba su da je Monaco odbio ovu ponudu, ali na insistiranje upravo Falcaa. Kollumbijac ne želi svoju karijeru da nastavi u Kini i poručio je da mu novac uopšte nije bitan.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Nikada nemojte potcijeniti šta može biti u srcu jednog fudbalera", kratko je prokomentarisao kolumbijski napadač.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi