Kladionice ne vjeruju Leicesteru u Ligi šampiona

Možete se obogatiti ako odigrate na njih

Kladionice ne vjeruju Leicesteru u Ligi šampiona

Fudbaleri Leicester Cityja pokorili su sinoć Premiership.

Oni su postali prvaci Engleske iako je koeficijent na njih pred početak sezone bio 5000/1.

Kladionice su sada objavile i koeficijente za sljedeću sezonu Premiershipa, a Leicesteru se očito još uvijek ne vjeruje. Naime, koeficijent da će Leicester odbraniti titulu prvaka Engleske je čak 33/1.

Glavni favorit za titulu sljedeće sezone je ekipa Manchesterr Cityja koja će biti predvođena Pepom Guardiolom. Koeficijent na njih je 11/8, dok je iza njih Conteov Chelsea sa koeficijentom 5/1, a onda slijede Arsenal (6/1), Manchester United (7/1) te Tottenham (7/1).

Potražite više informacija na temu Premier league:

Veoma zanimljiva informacija je i ta da su kladionice izdale koeficijente na osvajanje Lige šampiona, a ekipa Leicestera ni tu ne kotira dobro. Naime, ukoliko uložite jedan euro da će Leicester biti prvak Evrope, onda možete zaraditi 101 euro.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi