Klopp ima jednu želju, a ona se zove Edin Džeko

Klopp ima jednu želju, a ona se zove Edin Džeko

Kako tvrde engleski mediji, Borussija Dortmund do sada je bila najozbiljinija u dovođenju Edina Džeke.  

Daily Star tvrdi kako je Borussija Dortmund za sada najkonkretnije krenula u pregovore da Manchester Cityem oko dovođenja Edina Džeke nazad u Njemačku.

 

Iako je Džeko ove sezone postigao 18 golova u svim takmičenjima za Manchester City, čini se kako reprezentativac Bosne i Hercegovine nije u planovima menadžera Građana Roberta Mancinija.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

 

Trener Borussije iz Dortmunda Jurgen Klopp stavio je Džeku u vrh liste svojih prioriteta kada je riječ o pojačanjima za narednu sezonu. Navodno je Manchester City spreman Džeku prodati za 20-25 miliona eura, što Dortmund sebi može priuštiti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti