Klopp našao zamjenu za Sturridgea u Brazilu?
Foto: EPA

Luan na meti Redsa

Klopp našao zamjenu za Sturridgea u Brazilu?

E. Čaušević

Engleski napadač Daniel Sturridge ponovo je zadobio povredu zbog koje će propustiti ostatak sezone Liverpoola, a sve su šanse da je odigrao svoj posljednji meč za Redse.

Njemački stručnjak Jurgen Klopp jasno je dao do znanja Sturridgeu da više neće računati na njega, te da će ga na kraju ove sezone najvjerovatnije prodati. Livepool već traži zamjenu za ovog napadača koji je u posljednje vrijeme najčešće van terena zbog povreda.

Engleski mediji objavili su danas da Redsi na radaru imaju već jednog napadača. Radi se o igraču brazilskog Gremija, Luanu. Ovaj 24-godišnji napadač je prošle godine osvojio zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Brazilu, a svojim igrama ove sezone privukao je interes mnogih klubova.

Samo je pitanje vremena kada će Luan doći u Evropu, a čini se da će njegova prva destinacija biti Engleska. Da se radi o kvalitetnom napadaču dovoljno govori činjenica da će Liverpool biti primoran da za ovog igrača Gremija plati čak oko 30 miliona funti.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi