Ko je izdao Neymara?

Zašto je Brazilac plakao?

Ko je izdao Neymara?

E. Škorić
Teme:

Suze Neymara na press konferenciji brazilske reprezentacije i dalje su prava misterija.

Neymar je tada kroz suze rekao da su laži kako nije sretan u Parizu i kako ga boli dok sve to čita, te je zamolio medije da prestanu da pišu gluposti. 

Neobjašnjivo je zaplakao i danima kasnije mediji opet pišu, traže prave razloge njegovog plača i sve se opet vrti oko Pariza.

Prvo je objavljeno da ga je uhvatila nostalgija jer je u Parizu, a roditelji u Brazilu, dok su supruga i dijete još uvijek u Barceloni, ali sada je izašala i nova verzija ove priče.

Kako Don Ballon piše, Neymar je ljut na Gerarda Piquea i Luisa Suareza, svoje nekadašnje saigrače koji su navodno pustili priču oko toga da je Neymar tužan u Parizu i da se brzo pokajao.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Neymar je, valjda, izuzetno osjetljiva osoba i teško mu pada izdaja nekada dobrih prijatelja, te da ga je sve to toliko poremetilo da je poželio da se vrati u Brazil. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti