Kolarov: City je dio mog života

Fudbaler Građana sasvim iskreno

Kolarov: City je dio mog života

D. Vejo

Manchester City igra jednu od najboljih sezona ikad u Premiershipu.

Ako je suditi po rezultatima, onda je dovođenje Pepa Guardiole bio pun pogodak za Građane. Auguero se probudio iz mrtvih, ali i Kolarov je dobio svoje mjesto pod suncem, te bilježi jedne od boljih nastupa od kako je stigao na Etihad.

"Imam 30 godina i osjećam se veoma dobro. Jedino su me mediji dovodili u vezu s nekim drugim klubom. Ali ovdje ja pripadam, ovo je dio mog života, ne mogu bez Cityja", kazao je u jednom od intervjua lijevi bek Manchester Cityja, Aleksandar Kolarov.

Kolarov se okreće novom izazovu, onom koji ga čeka u derbiju sedmog kola Premiershipa kada njegov tim gostuje ekipi Tottenhama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi