Kolašinac može da se sprema: Evra na pragu novog kluba

Evra u Crystal Palaceu?

Kolašinac može da se sprema: Evra na pragu novog kluba

E. Škorić

Iskusni francuski defanzivac Patrice Evra namjerava da napusti Juventus.

Na Evru trener Massimiliano Allegri ne računa i 35-godišnji defanzivac već je počeo da pregovara s drugim klubovima. Špekulisalo se sa Valencijom, West Hamom, a navodno je Evra najbliže Crystal Palaceu.

Sky Italia javlja kako je Palace održao "plodne" pregovore s Juventusom, te na stalnoj osnovi želi da potpiše bivšeg igrača Manchester Uniteda.

Evra je igrao prije dvije i pol godine na Old Traffordu i smatra Premier ligu idealnom za svoje uslove. Menadžer Palacea Sam Allardyce je ranije kazao da mu je odbrana prioritet, obzirom da je klub primio 37 golova u prvih 20 utakmica.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Evra je zabilježio 379 nastupa u svim natjecanjima tokom osam i pol sezona s Crvenim vragovima, te je osvojio pet premierligaških naslova, Ligu prvaka i tri Liga kupa. Kao njegova zamjena u Juventus bi trebao doći bh. reprezentativac Sead Kolašinac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi