Komedija na meču Strasbourg - Lille

Komedija na meču Strasbourg - Lille

E. Škorić
Teme:

Strasbourg je u drugom kolu francuske Lige 1 sa 3:0 razbio Lille, a nedjeljni meč donio je neke komične scene.

U 63. minuti, kod rezultata 0:0, Lilleov golman Maignan je otišao po loptu, a onda se zakačio s jednim domaćim igračem, pogodio ga u glavu i zaradio direktan crveni karton.

Ne  bi to bilo toliko strašno da je Lilleov trener imao pravu na izmjenu. Pošto je sve tri izvršio u prvom dijelu, na gol je stao jedan od igrača, koji se nije proslavio.

Dres je potom prepustio drugom saigraču, a na kraju je Lille poražen s 3:0. Igrači Lillea će možda odsad na treninzima malo više pažnje posvetiti odbrani svog gola, a neki će morati i na golmansku edukaciju.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi