Kraj sage: Poznat novi Balotellijev klub?

Liverpool bi mogao dobro zaraditi

Kraj sage: Poznat novi Balotellijev klub?

Mario Balotelli bi se nakon završetka sezone napokon mogao skrasiti u novom klubu.

Kontroverzni italijanski napadač nastupa za Milan kao posuđen igrač iz Liverpoola, ali su male šanse da će klub sa San Sira otkupiti njegov ugovor na kraju sezone. U Liverpoolu ga ne žele, kao što ni Balotelli ne želi da se vrati na Anfield, pa je najrealnija opcija pronalaska novog kluba.

Prema pisanju francuskih medija, Balotelli se nalazi na meti Monaca, koji je za njega spreman platiti čak 25 miliona eura.

Iz ove perspektive čini se da je to ogroman iznos, obzirom da nekada veliki talenat italijanskog fudbala već dugo ne igra u prepoznatljivoj formi, ali prvi čovjek Monaca Dmitri Rybolovlev smatra da bi njegovim angažovanjem klub iz Kneževine napravio pravi potez.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Francuska televizija Infosport+ prenosi da su predstavnici Monaca već započeli pregovore sa Balotellijem, pa ostaje da se vidi da li je sagi napokon došao kraj.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi