Laudrup: Atletico ima najveće šanse da osvoji titulu

Legendarni danski fudbaler o raspletu u Primeri

Laudrup: Atletico ima najveće šanse da osvoji titulu

Nekadašnji fudbaler Real Madrida i Barcelone Michael Laudrup smatra da Atletico Madrid ima, možda, najveće šanse da osvoji naslov prvaka Španije.

"Atletico ima sjajan tim i ima veliku šansu da osvoji Primeru. Vrlo su organizovan tim sa izuzetnim igračima i velikim trenerom". 

"Diego Simeone radi odličan posao. U timu ima igrače koji su željni da dokažu da mogu da osvoje titulu", istakao je Laudrup za AS, ali nije mogao reći ko je najveći favorit za osvajanje Lige prvaka.

"Svi timovi imaju podjednake šanse. Real ima dobru ekipu, žude za trofejom. Tu je i Bayern, ali mislim da i ostali timovi imaju šanse. Chealseaje jedan od njih, ali i Atletico", kaže donedavni trener Swanseaja.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Legendarni Danac je u igračkoj karijeri igrao za dva najveća španska kluba, Real Madrid i Barcelonu, pa je novinara Asa zanimalo koga bi u budućnosti više volio trenirati.

"To je teško pitanje koje nekad i sam sebi postavljam. Ne znam, ali, bio bi san biti trener Reala ili Barce", zaključio je jedan od najvećih danskih fudbalera u historiji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.