Lens napokon upisao prvu pobjedu u sezoni

Nakon sedam poraza

Lens napokon upisao prvu pobjedu u sezoni

Večeras je napokon prekinuta katastrofalna serija Lensa na startu nove sezone u francuskoj 2. ligi.

Nakon sedam poraza u uvodnih sedam kola Ligue 2, Lens je večeras uspio doći do prvih bodova u novoj sezoni i to zahvaljujući pobjedinad Quevilly Rouenom rezultatom 2:0.

Lens je dugo lomio otpor svog večerašnjeg protivnika i do prvog gola je stigao tek u 69. minuti kada je pogodio Bellegarde. Konačnih 2:0 postavio je u sudijskoj nadoknadi Maazou.

Lens je uspio pobjeći sa posljednjeg mjesta u Ligue 2 i sada je pretposljednji sa tri boda. Ni Quevilly nije mnogo bolji, a on se nalazi na 17. mjestu sa pet osvojenih bodova.

Bivši napadač Željeznićara Ivan Lendrić ni večeras nije bio u kombinaciji za ovaj meč i čini se da novi trener Eric Sikora nema baš veliko povjerenje u njega. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi