Lewandowski: Nismo pi..., mi smo šampioni
Foto: EPA

Poljak brani ekipu

Lewandowski: Nismo pi..., mi smo šampioni

M. Šljivak

Dieter Schatzschneider, nekadašnji napadač Hannovera, nazvao je igrače Bayerna pi.... nakon poraza od Freiburga u prošlom kolu.

Taj poraz je Hannover doveo u nezgodnu situaciju, a napadač Bavaraca Robert Lewandowski tvrdi kako je Bayern šampion i da su uvrede izrečene u trenucima bijesa.

"Nismo pi..., mi smo šampioni. Protiv Freiburga smo Neuer i ja igrali povrijeđeni i optužbe da smo pustili meč su glupe. Znam da je Hannover u teškoj situaciji, ali mislim da je Schatzschneider izgovorio te riječi u trenucima bijesa", rekao je Lewandowski.

Bayern sezonu završava susretom protiv Mainza.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.