"Liverpool neće biti isti bez Gerrarda"

Tvrdi Martin Škrtel

"Liverpool neće biti isti bez Gerrarda"

Martin Škrtel, iskusni defanzivac Liverpoola, izjavio je da njegov klub neće biti isti poslije odlaska Stevena Gerrarda. 

Bivši kapiten reprezentacije Engleske igra svoju posljednju sezonu u dresu Liverpoola, a njegova naredna destinacija u karijeri će biti Los Angeles Galaxy. 

"Loša vijest mi je bila kada sam čuo da odlazi. Bio je ovdje toliko dugo i kada god spomenete Liverpool najprije pomislite na Stevena Gerrarda. Bit će nam potpuno drugačije sljedeće sezone, a Liverpool više nikada neće biti isti," kazao je Škrtel i dodao:

"O njemu mogu reći samo dobre stvari. Od prvoga dana kada sam stigao, on je bio tu da mi pomogne. Kada god mi je zatrebala pomoć on je bio tu, jako sam mu zahvalan zbog toga. No donio je odluku i mi mu moramo poželjeti sreću u novom klubu", zaključio je slovački internacionalac. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Za novog kapitena Liverpoola predložen je Jordan Henderson kojeg mnogi zbog ovosezonskih nastupa uspoređuju sa Stevenom Gerradom. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.