Ljubav je to: Ni dalek put ne može ih odvojiti od Želje

Navijači otputovali u Belgiju

Ljubav je to: Ni dalek put ne može ih odvojiti od Želje

M. Šljivak

Navijači Željezničara, popularni Manijaci, otputovali su večeras za Lijež gdje će njihovi ljubimci igrati meč trećeg pretkola Evropske lige protiv Standarda.

Oko stotinjak najvatrenijih navijača Plavih s Grbavice je u privatnim aranžmanima krenulo za Lijež, gdje će u četvrtak bodriti Željezničar u velikom susretu protiv Standarda.

Koliko je jaka ljubav prema plavoj boji, dovoljno govori činjenica da će navijači iz Sarajeva preći preko 1600 kilometara, kako bi dali podršku svom timu u jednoj od najvećih utakmica tima s Grbavice u posljednjih nekoliko godina.

Također, pored stotinjak navijača iz Sarajeva, dolazak na meč u Belgiju su najavili i navijači Želje iz cijele Evrope.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Tako će Plavi protiv Sandarda imati i veliku podršku sa tribina, koja će im sasvim sigurno dobro doći protiv velikog favorita.

"Željo je religija i život, nije samo fudbal", rekao je jedne prilike legendarni Ivica Osim...

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.