Luca Zidane uvršten u ekipu Reala za Ligu prvaka
Foto: EPA

Zinedine Zidane vodi sina u Dortmund

Luca Zidane uvršten u ekipu Reala za Ligu prvaka

Nekolicina fudbalera Real Madrida će zbog povreda propustiti susret Lige prvaka protiv Borussije Dortmund, pa je Zinedine Zidane, među 20 putnika u Njemačku, morao uvrstiti i neka iznenađujuća imena.

Marcelo, Theo Hernandez, Jesus Vallejo, Mateo Kovačić i Karim Benzema su povrijeđeni, pa će se ekipi Reala za predstojeću utakmicu Lige prvaka pridružiti i nekoliko mlađih fudbalera Kraljeva. 

Između ostalih, među putnicima za Dortmund će se naći i sin trenera Zinedinea Zidanea, mladi golman Luca Zidane, kao i 21-godišnji defanzivac Tejero. Očekuje se da će obojica biti među 18 fudbalera koji će imati pravo nastupa protiv Borussije Dortmund.

Ekipa Real Madrida za utakmicu protiv Borussije Dortmund: Navas, Casilla, Luca Zidane, Carvajal, Sergio Ramos, Varane, Nacho, Achraf, Tejero, Kroos, Modrić, Casemrio, Llorente, Asensio, Isco, Ceballos, Ronaldo, Bale, Lucas Vazquez, Mayoral.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi