Mahrez: Barcelona? Zašto da ne!

Alžirac bi volio igrati sa Messijem

Mahrez: Barcelona? Zašto da ne!

Alžirski fudbaler Riyad Mahrez igra sezonu iz snova u Premiershipu.

Mahrez je već postigao 14 golova ove sezone, a posljednji je bio zlata vrijedan jer je pomogao ekipi Leicestera da slavi na veoma teškom gostovanju kod Manchester Cityja (3:1).

Alžirac je trenutno jedan od najtraženijih fudbalera svijeta, a kako sam kaže, ne bi imao ništa protiv da na kraju završi u Barceloni.

"Nije to neki moj san, ali naravno da bi svi željeli igrati sa Messijem. Jednog dana, možda. Zašto da ne? Nikada nisam imao heroje, ali postoje fudbaleri koje sam obožavao gledati. To su Zinedine Zidane, Didier Drogba, Messi i Cristiano Ronaldo", rekao je Mahrez.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ako Mahrez nastavi sa igrama koje pruža ove sezone, definitivno da bi veoma brzo mogao promijeniti sredinu, a zašto ne i preći u Barcelonu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi