Mahrez: Neću da sada razmišljam o januaru
Foto: Riyad Mahrez (Alžir) (EPA)

Alžirac skoncentrisan na Leicester

Mahrez: Neću da sada razmišljam o januaru

Alžirski fudbaler Riyjad Mahrez poručio je u razgovoru za Sky Sport da ne razmišlja o januarskom prelaznom roku i da je fokusiran na trenutne izazove u Leicester Cityju. 

Podsjetimo, minulog ljeta se mnogo govorilo o odlasku Alžirca iz redova ekipe sa King Power stadiona, ali to se na kraju nije dogodilo.

Engleski mediji najčešće su ga povezivali sa prelaskom u redove Rome, a posljednjeg dana prelaznog roka čak se govorilo da će završiti u Barceloni. On je na kraju ostao u Leicesteru i na 12 mečeva koliko je odigrao ove sezone postigao je tri pogotka i upisao pet asistencija. 

"Ne želim da razmišljam o januarskom prelaznom roku. Imamo čak 12 mečeva da odigramo prije januara. Dakle, ako sada budem razmišljao o januaru, neću biti u stanju da igram dobar fudbal. Moram da igram i da budem koncentrisan na fudbal i vidjet ćemo šta će se kasnije desiti", rekao je Mahrez za Sky Sport. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Osim Rome i Barcelone, ranije je za njegove usluge interes pokazala i ekipa Arsenala. Podsjetimo, Leicester za njega traži oko 40 miliona eura obeštećenja. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi