Mahrez od ljeta u novom klubu
Foto: EPA

Alžirac želja Liverpoola

Mahrez od ljeta u novom klubu

Midhat Šljivak

Alžirski fudbaler Riyad Mahrez napustiće Leicester u ljetnom prelaznom roku.

Mahrez je s Lisicama prošle sezone senzacionalno izborio šampionsku titulu, ali je usprkos velikim ponudama od engleskih velikana, odlučio da i ove sezone nastupa za Leicester.

Vjerovatno je u tome napravio i grešku, jer Lisice ove sezone igraju zaista očajni, a i sam Mahrez nije ni blizu nivoa igre od prošle sezone.

Ipak, to mu neće smetati da ostvari veliki transfer. Iako se najčešće povezivao s prelaskom u Arsenal, čini se kako je Alžirac mnogo bliže Liverpoolu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Redsi žele dovesti Mahreza pod svaku cijenu. Jurgen Klopp ga vidi kao idealnog igrača za svoj tim i želi ga dovesti u svoje redove.

Mahrezova cijena je oko 30 miliona eura, što ekipi s Anfielda ne predstavlja problem i Mahreza bismo od naredne sezone mogli gledati u dresu engleskog velikana.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi