Manchester City ponudio 85 miliona funti za Pogbu

Građani ga žele po svaku cijenu

Manchester City ponudio 85 miliona funti za Pogbu

Situacija oko sjajnog francuskog veznjaka Paula Pogbe gotovo da se mijenja iz sata u sata. 

Prema najnovijim informacijama koje prenosi engleski The Sun Manchester City je ponudio 85 miliona funti za veznjaka Juventusa.

Iako je bilo još nekoliko zainteresovanih za usluge Francuza koji iza sebe ima jednu odličnu sezonu u kojoj je sa svojim klubom izborio finale Lige šampiona, ali osvojio i duplu krunu u Italiji, jedini pravi rival Građana u borbi za njegov potpis je Real Madrid.

Ako je vjerovati natpisima u pomenutom engleskom mediju Pogba bi u redovima kluba s Etihada trebao zarađivati trostruko više u odnosu na njegova primanja u redovima Juventusa.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Manchester United, koji je odbaci mladog Francuza, i Chelsea su takođe bili zaintresovani za Pogbu, ali ih basnoslovno nadmetanje Reala i Cityja izbacilo iz utrke za usluge francuskog fudbalera.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti