Mata: Barca ima nevjerovatnu napadačku moć
Foto: EPA

Juan Mata tvrdi

Mata: Barca ima nevjerovatnu napadačku moć

M. Šljivak

Vezni igrač Manchester Uniteda, Juan Mata, vjeruje da je Lionel Messi trenutno u vrhunskoj formi, te da Barca ima nevjerovatnu napadačku moć.

Argentinac je tijekom vikenda vodio Barcelonu do uvjerljive pobjede nad Levanteom (5:0) s tri pogotka, a Mata smatra kako Messi igra najbolji fudbal u ovom trenutku.

"Barcelona ima nevjerovatnu ofanzivnu moć. Čini se kako je Messi trenutno u vrhunskoj formi, a ako dodamo i ostale fantastične fudbalere, Barcelona je kandidat za sve moguće trofeje", rekao je Mata.

Sjajni veznjak Crvenih đavola povezuje se s prelaskom u Barcelonu, a navodno bi ga Katalonci mogli angažovati početkom 2016. godine kada im se ukida zabrana transfera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.