Medunjanin: Na Real Madrid bez straha

Žele uživati

Medunjanin: Na Real Madrid bez straha

Nakon trijumfa nad Eibarom ostvarenog u ponedjeljak fudbaleri Deportivo La Corunje dočekuju meč protiv Reala iz Madrida. 

Iako protivnik ima ulogu apsolutnog favorita, novajlija u timu Deportiva Haris Medunjanin vjerujem da će se dogoditi iznenađenje.

„Predostojeći meč dočekujemo bez straha, s ciljem da uživamo u njemu. Svako misli da će Real pobjediti bez problema, međutim ukoliko mi ponovimo pristup kakav smo imali protiv Eibara onda sa, siguran da ćemo iz ovog meča izvući nešto pozitivno,“ izjavio je Medunjanin novinarima u Španiji.

„Znam da Real ovdje nije pobijedio ravno dvije decenije sve do posljednjeg gostovanja kada su prekinuli tradiciju. U ovoj igri se ne može pobijedti ako se ne boriš i ne postižeš pogotke. U fudbalu se nikad ne zna. Mi ćemo trčati i boriti se onoliko koliko je potrebno, a da li će nas to nagraditi ostaje da se vidi,“ dodao je Medunjanin.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti