Menadžer Aberdeena: Široki je bio bolji!

Derek McInnes nakon meča

Menadžer Aberdeena: Široki je bio bolji!

M. Šljivak

Menadžer škotskog Aberdeena Derek McInnes pohvalio je igru Širokog Brijega u večerašnjoj utakmici.

Tim s Pecare je odigrao neriješeno (1:1), a menadžer domaćeg tima je istakao kako je Široki bio bolji tim u večerašnjem meču.

"Mislim da su zaslužili remi. Imali smo dvije šanse da postignemo taj pobjednički gol, ali nismo uspjeli. Odigrali smo dobro, posebno prvo poluvrijeme, ali večeras su oni bili bolji.  Ipak, ne sumnjam u dobar rezultat u revanšu i prolaz dalje. Večeras je dobar dio igrača zakazao", rekao je McInnes, te je dodao:

"Naš protivnik je odigrao odličan taktički meč. Možda će se opustiti pred revanš i vjerujem da su nam šanse za prolaz jednake. Mi lošije ne možemo odigrati. Znamo da večeras nismo dovoljno pokazali, ali pobjeđivali smo mnoge timove na gostovanjima i što ne bismo i ovaj put", istakao je menadžer domaćeg tima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi