Messi: Ako neko želi da odem iz Barcelone, nema problema...
Foto: EPA

Messi o odlasku iz Barcelone

Messi: Ako neko želi da odem iz Barcelone, nema problema...

Midhat Šljivak

Lionel Messi je nedavno potpisao novi ugovor s Barcelonom s kojim je postao najplaćeniji fudbaler svijeta.

Fantastični fudbaler je nakon neuspješne sezone s katalonskim timom stigao u rodnu Argentinu, gdje će s reprezentacijom početi pripreme za Svjetsko prvenstvo u Brazilu.

Naravno, interes medija za Messijem je bio ogroman, a bilo je nekoliko veoma interesantnih izjava, naročito o Barceloni.

"Uvijek sam govorio da je Barcelona moj dom. Međutim, kad me više ne budu htjeli tamo, otići ću. Volim klub, ali ako neko želi da odem, nemam problema s tim", rekao je Messi, te je dodao da ima dobar odnos s navijačima:

"Mislim da imam dobar odnos s navijačima. Podržavali su me uvijek, čak i kad je bilo dilema o mojoj budućnosti u klubu. Ponekad čujem povike s tribina, ali kažem vam još jednom. Ako budem morao otići iz kluba, nema nikakvih problema", odgovorio je Messi.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Svakako, veoma interesantni odgovori argentinske zvijezde, što svakako može itekako zagolicati maštu ljubitelja fudbala.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.