"Messi je najbolji igrač svih vremena koji ovdje neće stati"

Reda rekord za rekordom

"Messi je najbolji igrač svih vremena koji ovdje neće stati"

Leo Messi je za vikend postao najbolji strijelac u historiji španske Primere a sinoć je isto učinio i u Ligi prvaka, jer je het-trikom protiv Apoela stigao od brojke od 74 postignuta čime je prestigao Raula na vječitoj listi strijelaca. Za jednog 27-godišnjaka - impresivno.

Luis Enrique odavno smatra da je Argentinac najbolji fudbaler svih vremena, a tu stavku potvrdio je i na press konferenciji koju je dao nakon Barcine pobjede od 4:0 u Nikoziji.

"Lionel Messi je najbolji fudbaler svih vremena. Ovakav igrač se ne viđa često, a znam da na ovome neće stati. Pred njim je još mnogo godina aktivnog igranja fudbala i znam da će još dugo nastaviti da oduševljava", rekao je trener Barcelone.

Barcelona je u okviru grupe F došla do četvrte pobjede s kojom je zadržala šanse da završi kao prvoplasirani tim grupe. U posljednjem kolu grupe na Nou Camp stiže PSG, koji je za sada na čelu grupe sa bodom više od Katalonaca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.