"Messi u PSG-u? Nemoguće!

Jeremy Mathieu

"Messi u PSG-u? Nemoguće!

Barcelona će u četvrtfinalu Lige prvaka odmjeriti snage sa PSG-om, koji već neko vrijeme u svoje redove pokušava dovesti Lionela Messija. 

Ipak, njegov saigrač Jeremy Mathieu tvrdi da je nemoguće očekivati takav rasplet situacije u prijelaznom roku, obzirom da Messija ne vidi ni u jednom drugom klubu.

"Messi u PSG? Nemoguće! Ne vidim Messija ni u jednom drugom klubu osim u Barceloni," tvrdi Francuz, koji se potom osvrnuo na utakmicu sa PSG-om.

"Ne pridajemo toj utakmici veću pažnju nego ostalima, no bit će svakako veoma teško. Dobro ih poznajemo iz grupe i jako su kvalitetna momčad puna dobrih igrača. No, vjerujemo u naš prolaz," zaključuje Mathieu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.