Milan ne štedi: Stižu još dva velika imena
Foto: EPA

Biglia i Morata među Rossonerima

Milan ne štedi: Stižu još dva velika imena

M. Šljivak

Ekipa Milana iz dana u dan sve je jača.

Kineski vlasnici ne štede novac kako bi doveli prave igrače treneru Vincenzu Montelli, pa su Rossoneri već doveli veliki broj kvalitetnih fudbalera.

Naravno, najpoznatije ime je Leonardo Bonucci iz velikog rivala Juventusa, ali bi u narednoj sedmici tim sa San Sira mogao dobiti još dva sjajna pojačanja.

Radi se o zvijezdi Lazija Lucasu Bigliji koji bi trebao pojačati vezni red Milana, te napadaču Real Madrida Alvaru Morati.

Navodno, oba fudbalera su jako blizu dresa Milana. Biglia je već stigao u grad i samo ga ljekarski pregledi dijele od potpisa ugovora.

S druge strane, transfer Morate bi se trebao kompletirati naredne sedmice, ali ovaj fudbaler još uvijek nije donio konačnu odluku o odlasku iz Reala.

Morata je velika Montellina želja, a navodno je ruke u njegovo dovođenje umiješao i sam Bonucci.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Milan će nakon dugo vremena u  narednu sezonu ući kao kandidat za sami vrh tabele i sigurno je da nas čeka veoma neizvjesna sezona u Seriji A.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi