Mislili ste da je Pepe prgav, šta tek reći za Neymara?
Foto: EPA

Zavidan "dosije" zvijezde PSG-a

Mislili ste da je Pepe prgav, šta tek reći za Neymara?

Nekadašnji stub odbrane Real Madrida, stameni Portugalac Pepe, je mnogima sinonim za prgavog igrača, za igrača koji ne bira sredstva kako bi zaustavio svoje protivnike.

Svima su poznati Pepeovi nesportski "podvizi" i crveni kartoni koje je zbog istih zarađivao. Međutim, iako važi za izuzetno čvrstog i prgavog igrača, Pepe je, ako je suditi prema broju crvenih i žutih kartona, "nevinašce" u poređenju sa zvijezdom PSG-a i bivšim fudbalerom Barcelone, Neymarom.

Naime, Neymar je sa svojih 25 godina starosti već prikupio osam crvenih i čak 138 žutih kartona.

Sa druge strane, danas defanzivac Bešiktaša, 34-godišnji Pepe je u svojoj karijeri, do sada, dobio "samo" šest crvenih i 114 žutih kartona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi