Montella: Da mogu uklonio bih Perišića iz sastava Intera

Trener Milana pred veliki derbi

Montella: Da mogu uklonio bih Perišića iz sastava Intera

E. Čaušević

Veliki gradski derbi između Intera i Milana igra se sutra u okviru osmog kola italijanske Serije A.

Obje ekipe sutra će imati imperativ pobjede, a nakon nekoliko godina Meazza bi trebala biti ispunjena do posljednjeg mjesta. Trener Rossonera, Vincenzo Montella, poručio je da očekuje mnogo od svojih igrača, te da vjeruje da njegov tim može upisati pobjedu.

Montella je otkrio da će sutrašnju utakmicu najvjerovatnije početi Suso i Bonaventura koji nisu bili u njegovim planovima u posljednjih nekoliko utakmica. Također, trener Milana je otkrio i kojeg igrača bi uklonio iz protivničkog tima da to može.

"Inter ima iskusnu ekipu i moramo biti dosta oprezni. Impresivno mi je kako se mijenja njihov ritam tokom jedne utakmice. Igrač kojeg bi uklonio iz njihove ekipe? Pa, definitivno Ivan Perišić", rekao je Montella.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi