Morata mijenja Ibrahimovića na Old Traffordu?
Foto: EPA

Želi ga Mourinho

Morata mijenja Ibrahimovića na Old Traffordu?

Alvaro Morata nalazi se na listi želja Manchester Uniteda za ljetni prijelazni rok.

Ovaj 24-godišnji centarfor Real Madrida mogao bi od sljedeće sezone zaigrati na Old Traffordu, budući da se za njegove usluge interesuje Manchester United zbog višemjesečne povrede Zlatana Ibrahimovića. 

Kako navodi španska Marca, na dovođenju Morate insistira trener Mourinho koji je Špancu u sezoni 2010/2011. dao priliku da debituje za Real Madrid. 

Morata po povratku iz Juventusa nije dobio pravu šansu u kraljevskom klubu, zbog velike konkurencije u napadu i stoga nije isključeno da na kraju sezone napusti Santiago Bernabeu u potrazi za većom minutažom.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Do sada je u ovoj sezoni za Real Madrid postigao ukupno 12 golova. 

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi