Motiv više pred Široki: Menadžeru Aberdeena novi ugovor

Posebna motivacije pred gostovanje na Pecari

Motiv više pred Široki: Menadžeru Aberdeena novi ugovor

M. Šljivak

Menadžer škotskog Aberdeena Derek McInnes produžio je ugovor s klubom za još jednu sezonu i u timu će ostati do ljeta 2020. godine.

Ovaj klub iza sebe ima dosta dobru sezonu u škotskom Premiershipu, a sutra će gostovati i u Bosni i Hercegovini, gdje ih u drugom pretkolu Evropske lige čeka Široki Brijeg.

Rukovodstvo kluba je pred gostovanje na Pecari odlučilo da McInnisa nagradi produženjem saradnje, kako bi dodatno povećali moral ekipe.

Ovaj 46-godišnji stručnjak je iskazao veliko zadovoljstvo produžetkom saradnje.

"Imamo nedovršena posla. Još mnoge stvari moramo napraviti tikom ljeta, kako bismo bili spremni za početak nove sezone. Osjećam potpuno podršku", rekao je McInnes.

Naravno, neizbježno je bilo potanje od utakmici protiv Širokog. Prvi meč u Aberdeenu je završen bez pobjednika 1:1, a McInnes vjeruje kako će njegov tim proći dalje.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Imamo još mnogo pokazati u ovoj utakmici. Želimo prolaz dalje, imamo odlične igrače i optimističan sam", rekao je on.

Utakmica Širokog i Aberdeena igra se sutra na stadionu Pecara od 20:45 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti