Mourinho pobjesnio na igrače

Sramotno loš odnos

Mourinho pobjesnio na igrače

Jose Mourinho doslovno je poludio na svoje igrače i očitao im bukvicu nakon subotnjeg okršaja sa Huddersfieldom i iznenađujućeg, šokantnog poraza Manchester Uniteda, prenosi AFP.

United je doživio prvi poraz u prvenstvu (1:2), a pobjeda domaćeg tima bila je prva za Huddersfield nad timom s Old Traforda nakon 1952.

Golovi domaćina koje su postigli Aaron Mooy i Laurent Depoitre, bili su direktni rezultat katastrofalnih grešaka Juana Mate i Victora Lindelofa.

"To su bili Mata i Victor, ali je mogao biti bilo ko jer je stav stvarno bio razočaravajući. Kada izgubim utakmicu, volim da izgubim jer je protivnik bio bolji, imao je više kvalitete. Kada izgubite jer se niste zalagali, to je zaista loše."

"Čuo sam da je Ander Herrera u intervjuu rekao da su odnos i želja bili loši. O, moj Bože. Kada jedan igrač to kaže i kada to osjeća, mislim da treba otići na konferenciju za novinare i objasniti zašto, jer ja to ne mogu objasniti."

Tim Josea Mourinha samo jednom je ove sezone primio dva gola, početkom septembra protiv Stokea, prije subotnje posjete stadionu John Smith.

Međutim, menadžer Uniteda bio je više zabrinut činjenicom da je prvi put u svojih 15 mjeseci doživio sramotno loš odnos njegovih igrača.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Ne sjećam se ni prijateljskog meča kada je naš stav bio tako loš", rekao je.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti