Mourinho: Sa drugačijim pristupom ne bi pobijedili

Posebni nakon meča

Mourinho: Sa drugačijim pristupom ne bi pobijedili

Fudbaleri Manchester Uniteda slavili su pobjeu danas u okviru engleskog FA Cupa na gostujućem terenu protiv Blackburna sa 2:1.

Iako su Crveni đavoli imali problema do pred sami kraj meča, na kraju su ipak pogotkom Zlatana Ibrahimovića uspjeli da prođu u četvrtfinale ovog takmičenja i da izbjegnu ponovljeni meč.

Mourniho je bio veoma zadovoljan nakon meča.

"Mislim da je stav svakog fudbalera na ovom meču bio veoma dobar. Sa drugačijim stavom ne bismo pobijedili. Oni su nam pružili jako dobar otpor, ali zadovoljan sam igrom mojih fudbalera. Imam važne fudbalere na klupi i uvijek mogu pokušati da to iskoristim, ali to ne uspije svaki put. Razgovarao sam sa Zlatanom i Pogbom i oni su imali pravi stav", rekao je Mourinho nakon meča.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi