"Možda protiv Osijeka odigram posljednji put za Rijeku"

Kramarić blizu odlaska sa Kantride

"Možda protiv Osijeka odigram posljednji put za Rijeku"

Andrej Kramarić će gotovo sigurno napustiti Rijeku i zaputiti se u Italiju. 

Iako je u posljednjoj izjavi govorio kako ne razmišlja o odlasku, sjajni napadač je priznao da je odlazak iz Rijeke postao tema o kojoj mnogo razmišlja.

"Moram priznati da sam počeo razmišljati o odlasku, iako do jučer to nije bio slučaj. Previše se toga događa oko mene, mnogo se priča i piše i sve je to za mene psihički ali i fizički teret. Umor je prisutan, i to mi oduzima energiju", požalio se Kramarić hrvatskim medijima i najavio:

"Protiv Osijeka bih mogao posljednji put nastupiti za Rijeku. Znam da su me protiv Standarda gledali mnogobrojni skauti i drago mi je što je to tako, iako me dosta iscrpljuju sve te priče".

Andrej Kramarić je u duelu sa Standardom iznudio jedanaesterac kojeg je kasnije pretvorio u pogodak za 2:0, što je bio i konačan rezultat ogleda na neosvojivoj Kantridi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti