Muriel: Još uvijek nemam ponuda

Napadač Sampdorije

Muriel: Još uvijek nemam ponuda

Luis Muriel se u proteklim sedmicama povezivao sa Romom i Interom, ali napadač Sampdorije je poručio da za sada ne postoje ozbiljniji kontakti. 

Kolumbijski napadač je prošle sezone postigao 11 pogodaka te je dodao i devet asistencija, a već nekoliko mjeseci se povezuje sa Interom, dok je opcija i transfer u Romu.

"Postoji mnogo glasina koje kruže oko mene. Moj agent mi je rekao da će me zvati samo ukoliko bude nešto konkretno, a do sada me nije nazvao. Nadam se da će to uraditi u narednih nekoliko dana. U međuvremenu, miran sam. Produžio sam ugovor sa Sampdorijom, ne mislim mnogo o tome šta će se desiti", rekao je Muriel.

Podsjetimo, Muriel je u Sampdoriju stigao na ljeto 2015. godine iz Udinesea za 12 miliona eura, a smatra se da će Sampdorija za njegov transfer tražiti mnogo više novca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi