"Nainggolan i Manolas ne idu nigdje"

Predsjednik Rome jasno poručio

"Nainggolan i Manolas ne idu nigdje"

E. Čaušević

U posljednje vrijeme u medijima se mnogo govorilo da će Roma prodati još nekoliko svojih igrača, a najviše se špekulisalo o odlasku Radje Nainggolana i Kostasa Manolasa.

Na iznenađenje navijača rimskog kluba Roma je ovog ljeta odlučila da proda Mohameda Salaha koji je prošle sezone uz Edina Džeku bio okosnica ekipe. Pored njega otišao je i Leandro Paredes, a špekulisalo se da bi Olimpico mogli napustiti Nainggolan i Manolas.

Navijači Rome su jasno poručili čelnicima kluba da ne smiju tako lako prodavati najvažnije igrače, a posebno se to odnosilo na Nainggolana koji je ljubimac navijača. Predsjednik Vučice, James Pallotta, izjavio je da od odlaska ovog dvojca nema ništa.

"Nainggolan i Manolas ne idu nigdje. Kada prodajemo igrače to radimo iz dva razloga. Prvi je finansijski fair play i zbog toga smo bili primorani prodati neke igrače. Drugi je novčana ponuda i ako dođe ponuda koja premaši sva očekivanja onda dobro razmislimo o istoj. Sve u svemu, Monchi trenutno radi odličan posao", rekao je Pallotta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi