Nani pred meč protiv Hrvatske: Svi znaju šta može Ronaldo!

Portugalci optimistični

Nani pred meč protiv Hrvatske: Svi znaju šta može Ronaldo!

Teme:

Portugalski krilni fudbaler Nani optimističan je pred meč osmine finala Eura protiv Hrvatske.

Iako Portugal nije ostvario niti jednu pobjedu u grupnoj fazi takmičenja, Nani vjeruje u svoj tim, a posebno u ponajboljeg fudbalera svijeta Cristiana Ronalda.

"Svi znaju ko je Cristiano i za šta je sposoban u bilo kojem trenutku, u bilo kojem minutu utakmice. Potpuno sam uvjeren da će nastaviti da postiže golove", rekao je Nani i dodao:

"Moramo da vjerujemo da možemo da pobjedimo bilo koju ekipu, bez obzira ko je s druge strane. Bit će nam teško protiv Hrvatske. Oni su imali dan odmora više, ali moramo učiniti sve da se što brže odmorimo i spremni dočekamo utakmicu".

Meč između Hrvatske i Španije na rasporedu je sutra od 21.00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi