Napoli poklanja 10.000 ulaznica svojim navijačima

Za revanš s Vukovima

Napoli poklanja 10.000 ulaznica svojim navijačima

Fudbaleri italijanskog Napolija su u prvoj utakici četvrtfinala Europa lige napravili sjajan rezultat nakon što su s 4:1 savladali Wolfsburg.

Izabranici Rafe Beniteza će večeras imati nešto lakši zadatak obzirom da će njemački klub biti taj koji će od prve minute susreta na San Paolo stadionu morati krenuti ofanzivno.

Popularni Vukovi će večeras pred sobom imati gotovo nemoguć zadatak. Potrebna im je pobjeda od 4:0 ili od tri gola razlike ali da ona bude visočija od Napolijeve iz prve utakmice.

U Napulju su na sve spremni kako bi stigli na korak bliže borbi za evropski trofej nakon skoro 30 godina, a za večeras će klub s juga Italije pokloniti 10.000 ulaznica svojim navijačima, s posebnim naglaskom na djecu i omladinu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.