Navijač Chelseaja ubijen zbog Davida Luiza

Bizarnost u Gani

Navijač Chelseaja ubijen zbog Davida Luiza

E. Škorić

U glavnom gradu Gane, Accri, ubijen je jedan od navijača Chelseaja.

Tokom utakmice između Atletica i Chelseaja (1:2) u Ligi prvaka u Accri je ubijen navijač londonskog kluba i to navodno jer je branio stopera Plavaca Davida Luiza u komentarima.

Luiz je napravio penal protiv Atletica, pa se našao na udaru kritika od strane navijača Chelseaja, pa je ubijeni Deco stao u njegovu odbranu, ali to mu se nije isplatilo.

Trojica navijača Chelseaja su se najprije posvađali, napustili objekat, a onda je jedan uzeo nož i izbo na smrt nesretnog Deca. 

Za ovaj gnusni čin niko još ne odgovara, ali za vjerovati je da će policija odraditi posao i privesti osumnjičenog za ubistvo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi