Navijač nije vjerovao u United, pa se žestoko pokajao
Foto: EPA

Mora pješačiti skoro 200 kilometara

Navijač nije vjerovao u United, pa se žestoko pokajao

E. Čaušević

Fudbaleri Manchester Uniteda i Ajaxa u srijedu u Štokholmu igraju veliko finale Evropske lige.

U srijedu nas očekuje sigurno veoma zanimljiva utakmica jer se ove dvije ekipe osim za trofej bore i za direktan plasman u Ligu prvaka. Crveni đavoli su od početka zacrtali sebi za cilj da preko Evropske lige dođu do Lige prvaka, jer je bilo jasno da će to teško uraditi u Premiershipu.

Međutim, ima i onih navijača Uniteda koji nisu vjerovali da će njihov tim doći do finala ovog takmičenja. Oystein Storli je prije nekoliko mjeseci napisao na društvenim mrežama da će hodati pješke od Brumundala do Osla ako United dođe do finala.

To je bilo u periodu kada su Crveni đavoli imali problema sa povrijeđenim igračima, ali su uspjeli doći do finala. Storli je već krenuo na put od 170 kilometara u dresu voljenog Manchester Uniteda.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Mislim da ću imati vremena kasnije da se kajem zbog toga što sam napisao. Bila bi nevjerovatna patnja da izgubimo finale nakon svega ovoga", rekao je Norvežanin.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi