Navijači oduševljeni: Juve našao zamjenu za Pogbu

Matuidi na korak od Stare dame

Navijači oduševljeni: Juve našao zamjenu za Pogbu

E. Čaušević

Francuski reprezentativac Paul Pogba ovog ljeta će najvjerovatnije napustiti ekipu Juventusa.

Pogba se nalazi na meti svoje nekadašnje ekipe Manchester Uniteda. Navodno, transfer je pri samom kraju, te će Pogba u narednih nekoliko dana potpisati za Crvene đavole. Juve bi od ovog transfera trebao zaraditi preko 100 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ipak, navijači Juventusa nisu zabrinuti što će jedan od najboljih igrača napustiti ovaj tim. Italijanski mediji prenijeli su danas da je Stara dama poslala ponudu za Blaisea Matuidija kojeg vide kao zamjenu za Pogbu.

Ova vijest je oduševila navijače aktuelnog prvaka Italije. Navodno, Juve će PSG-u za ovog igrača platiti oko 36 miliona eura. Također, špekuliše se da će Matuidi sa Starom damom potpisati ugovor na četiri sezone.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi