Navijači Reala prodavali sezonske karte navijačima Barce
Foto: EPA

Željeli zaraditi, pa ostali bez ulaznica

Navijači Reala prodavali sezonske karte navijačima Barce

M. Šljivak

Veliki El Clasico između Real Madrida i Barcelone koji je odigran prethodnog vikenda, očekivano je donio dosta uzbuđenja.

Na kraju je Barca slavila pobjedu golom Lionela Messija u drugoj minuti nadoknade, a prilikom proslave gola argentinskog velemajstora, među domaćim navijačima mogle su se primijetiti i pristalice Barcelone.

Španske medije je zainteresovalo otkud navijači Barce na mjestima gdje su trebali biti navijači Reala, a ubrzo su dobili odgovor od kluba. Domaći navijači su sezonske ulaznice prodavali navijačima velikog rivala i to po ogromnim cijenama.

Nakon ovoga, povučeno je ukupno 357 sezonskih karata i ovi navijači više neće moći gledati domaće utakmice Reala.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Real Madrid je povukao 357 sezonskih ulaznica jer su navijači uhvaćeni kako karte prodaju po ogromnoj cijeni protivničkim navijačima", saopšteno je iz kluba.

Očigledno navijačima Reala El Clasico nije toliko bitan, koliko je bila bitna želja za zaradom i oni su svoje na Santiago Bernabeu odgledali.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi