"Ne mogu vjerovati da su razgovarali i sa mnom i Mourinhom"

Van Gaal govorio o dolasku Josea

"Ne mogu vjerovati da su razgovarali i sa mnom i Mourinhom"

Dolazak Jose Mourinha na Old Trafford sljedeće sezone je javna tajna u Engleskoj.

Special One je navodno već dogovorio sve detalje sa vlasnicima Uniteda, a samo se čeka i službena potvrda ovih dogovora.

Trenutni trener Crvenih đavola Louis van Gaal poručuje da ništa ne zna o dolasku Mourinha i vjerje da bi on bio informisan o tome.

"Ne mogu reći da sam razgovarao o tome sa Mourinhom. On je moj veliki prijatelj. Ne znam ni to da li je razgovarao sa vlasnicima kluba oko preuzimanja klupe. Mogu samo reći da sam ja već razgovarao sa zamjenikom predsjednika Ed Woodwardom i ne mogu zamisliti da je razgovarao sa obojicom istovremeno", rekao je Van Gaal i dodao:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Mislim da bi ja bio informisan da su razgovarali sa Mourinhom, jer takav odnos imam sa vlasnicima kluba".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti