"Neymaru bi bilo najbolje da dođe u Real Madrid"

Casemiro savjetuje zvijezdu Barce

"Neymaru bi bilo najbolje da dođe u Real Madrid"

E. Čaušević
Teme:

Neymar već nekoliko dana puni naslovnice svjetskih medija zbog špekulacija da će ovog ljeta napustiti Barcelonu.

Brazilski fudbaler se nalazi s Barcelonom na pripremama u Sjedinjenim Američkim Državama, a prošle sedmice pojavila se priča da će karijeru nastaviti u PSG-u. Navodno, francuski klub je spreman da plati 222 miliona eura za Neymara koliko iznosi njegova otkupna klauzula.

Iako je ovo sigurno veoma primamljiva ponuda iz Barcelone su saopštili da Neymar ne želi da napusti Nou Camp, te da će i naredne sezone nositi dres Barce. Zanimljiv komentar dao je igrač Reala i saigrač Neymara iz reprezentacije Brazila, Casemiro.

On je izjavio da Neymar sigurno zna gdje će igrati naredne sezone, ali ako već želi da promijeni klub Brazilac ga je savjetovao gdje bi bilo najbolje da on nastavi svoju karijeru.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Neymar sigurno već zna gdje će igrati naredne sezone. Ako već želi da ide onda mu savjetujem da dođe u Real Madrid. Sigurno bi da bi bio jako dobro primljen u ovom klubu", rekao je Casemiro.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi