"Ni za duplo veću platu ne bih napustio Chelsea"

Jose Mourinho sasvim iskreno

"Ni za duplo veću platu ne bih napustio Chelsea"

Jose Mourinho će u nedjelju treći put u karijeri podići pehar namijenjen prvaku Engleske, ali se uprkos sjajnim rezultatima često pominje njegov odlazak sa Stamford Bridgea.

Ipak, Portugalac je izjavom za BBC potvrdio da mu je Chelsea trenutni prioritet i da ne želi napuštati klubu Plavaca.

"Mogu se zamisliti kao trener nekog drugog kluba, ali volim Chelsea i u rukama sam gospodina Abramoviča", rekao je Mourinho i dodao:

"Ako jednog dana gospodin Abramovič pomisli da nisam dovoljno dobar za Chelsea, trenirao bih neki drugi klub, po mogućnosti u Engleskoj. Dok mi ne kaže tako, ja neću otići. Bilo koji klub mi sada može ponuditi fantastični projekt i  dati dvostruko veću plaću nego što je imam. Međutim, nema šanse da odem".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.