Niang propustio trening Milana: Uskoro potpisuje za Spartak
Foto: EPA

Francuski napadač blizu odlaska u Moskvu

Niang propustio trening Milana: Uskoro potpisuje za Spartak

Vjeruje se da je Milan u poodmakloj fazi pregovora s moskovskim Spartakom, te da bi ofanzivac Rossonera, M'Baye Niang u narednim danima treba potpisati ugovor s aktuelnim prvakom Rusije.

Ovakvim špekulacijama u korist ide i činjenica da je, prema italijasnkim medijima, Niang izostavljen iz ekipe Milana koja će odmjeriti snage sa Škendijom u play-offu kvalifikacija za Ligu Evrope, te da Francuz nije ni učestvovao u jučerašnjim treninzima Rossonera.

Dva kluba su, praktično, dogovorila Niangov transfer koji bi Milanu trebao donijeti između 18 i 20 miliona eura, a sada je preostalo da i sam napadač prihvati potpisati ugovor sa Spartakom, iako se u prethodim danima špekulisalo da bi on mogao preći u Arsenal ili Everton.

Niang bi s ruskim klubom trebao potpisati četverogodišnji ugovor prema kojem bi zarađivao tri miliona eura godišnje, što je duplo više od njegove trenutne zarade u Milanu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti