Ništa od transfera bivšeg Borčevog igrača u Partizan

Sportski direktor crno-bijelih jasan

Ništa od transfera bivšeg Borčevog igrača u Partizan

D. Vejo

Prošlogodišnji napadač banjalučkog Borca ipak neće biti novo pojačanje Partizana u zimskom prelaznom roku.

Pompa oko ovog transfera stvorila se zbog navodnih informacija da će Bojinov napustiti redove crno-bijelih te da im je s toga potrebna konkurencija na poziciji centarfora.

"Odlučili smo da Vladimira Đilasa povedemo na pripreme jer nam nedostaje napadač. Vlahović i Bojinov su povrijeđeni, dok je Đurđić ostao u Beogradu, pa nam je s toga potrebna konkurencija Đurđeviću i Tavambi", kazao je Ivica Iliev.

Pričalo se i o tome da će bugarski napadač napustiti redove crno-bijelih, te da je upravo Đilas rezervna opcija u slučaju tog scenarija.

"Ne, on ne ide u Azerbejdžan. Ostaje u Partizanu i na proljeće", zaključio je Sportski direktor tima iz Humske.

Podsjetimo, Đilas je branio boje Borca u periodu od januara do jula mjeseca prošle godine, a kao napadač nije uspio da postigne niti jedan gol u Premijer ligi BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi